De adoptie

Donderdag 22/09. Zoals steeds de laatste dagen check ik elke dag minstens 1 keer de adoptiepagina van de site Greyhounds In Nood Belgium. Vandaag staan er plots een heleboel nieuwe hondjes op, oa een reutje van nog geen jaar oud en enkele hele mooie teefjes van 2 tot 3 jaar oud.
 
9u41. Ik stuur onmiddellijk een adoptiemail voor het reutje, Dino. Ik kan niet kiezen uit de vele mooie teefjes, dus noem ik Linda, een gestroomde teef van 2 jaar oud als tweede keuze.
 
Ik stuur de mail ineens ook door naar Teerbeminde. Waarop die antwoordt dat het goed is, maar vraagt waarom ik Valery er niet heb bijgezet. Valery, ook een teefje van 2 jaar oud, ook mijn oog was erop gevallen, maar er waren zoveel mooie honden en ik durfde er maar 2 opgeven, het gaat immers om levende wezens, niet om artikelen uit de supermarkt waar willekeur troef is. Maar inderdaad, Valery was een schatje…
 
10u51. Mijn gsm gaat. Mireille Broeders aan de lijn, in hoogst eigen persoon, de directrice van GINB! Dino blijkt al geadopteerd, maar Linda is nog vrij. Ik vraag ook naar Valery, en die blijkt ook vrij. Even kan ik niet kiezen. Mireille vraagt of ik wat bedenktijd wil, en als er dan in tussentijd iemand een van beide honden adopteert, krijg ik automatisch de andere…
Maar neen, ik hak de knoop door, na nog snel de foto’s grondig vergeleken te hebben besluit ik voor Valery te gaan.
 
De adoptie is een feit…

Advertenties

4 gedachten over “De adoptie

  1. Ey ,

    Van harte proficiat met de keuze van jullie nieuwe kapoen.Nu is het lange aftellen tot ze bij jullie thuis kan rondhuppelen 🙂 Ik kijk er naar uit om er in de toekomst foto’s van te zien.En k kom heel vaak eens kijken naar het verslagje hier.

    Vele groetjes een hondenvriend,
    Leslie

    Like

Reacties zijn gesloten.