GROOT NIEUWS

Na maanden twijfelen is de kogel door de kerk.

Zo net kreeg ik per mail de bevestiging dat Luca er een broertje bij krijgt. Zijn (huidige) naam is Figo, hij is een galgo reu van 2 jaar oud en verblijft momenteel in de refuge Las Nieves bij Madrid in Spanje.

We hebben nog geen idee wanneer hij naar België komt, maar houden jullie via deze weg zeker op de hoogte…


Onze nieuwste aanwinst valt te bewonderen op de site van Greyhounds In Nood: klik op adopties/ter adoptie/galgo’s en scroll dan naar beneden….

Advertenties

13 gedachten over “GROOT NIEUWS

 1. wat een heer seg !! een prachtig gestroomde gentleman :-)) proficiat met de gezinsuitbreiding, wordt ongetwijfeld op jullie blog vervolgd …

  kusje Luna

  Like

 2. met de nieuwe aanwinst 🙂 die heeft bij jullie zeker een gouden mandje gevonden 🙂
  We kijken uit naar de aankomst van die prachtkerel!
  Groetjes, An, Stijn en Luna *woef*

  Like

 3. Ik kom jullie nog een heel aangename vrijdag ,en voor straks een zeer gezellig weekend wensen ,met toch een beetje zon.Ja dat zijn echt prachtdieren Ik heb een paar weken teug een Spaanse Windhond op den Blog geplaatst ik weet niet of jullie het gezien hebben Proficiat met je nieuwe aanwinst dat ge binnen kort gaat hebben ik kom zeker nog teug
  Groetjes Jeske

  Like

 4. Ja natuurlijk zijn het de honden van Verhofstad maar ik kon dat maar moeilijk zo op mijn blog plaatsen he ,ik had dat gisteren gekregen via email.
  Verder nog vele groetjes en staks een goede nacht Jeske

  Like

 5. Veel plezier met het uitkijken naar en straks opvoeden van he… zalig!! Ikke dan komen kijken!! Bye bye
  XXX

  Like

 6. Nu ik eindelijk ontdekt heb dat die knopjes verdoken zitten in dat zwarte veld, vind ik jullie woefie niet terug tussen de te adopteren honden. Tiens tiens. Mijn geduld wordt op de proef gesteld….

  Like

 7. Ja dat zijn echte knuffelberen Die Newfoundlanders wehebben vrienden en die hebben er zo twee engelijk waar ze gaan ze zijn mee met de auto ,kom camionet maar tzijn echt schatten .
  Groetjes en straks nog een goede nacht Jeske

  Like

Reacties zijn gesloten.