Dogs included

Onze twee galgo’s gaan graag mee, overal waar wij gaan. En omdat het zulke rustige, voorzichtige, lieve en brave hoogpotertjes zijn, mogen ze ook mee. Dat geeft immers zelden of nooit problemen.
Zo zijn ze enkele keren mee op kerstshopping geweest, en zijn ze vorige week donderdag mee op babybezoek gegaan. We hadden de mandjes meegenomen, zodat ze elk een eigen, vertrouwd plekje hadden waarin ze zich konden terugtrekken als ze er zin in hadden. Luca maakte daar onmiddellijk dankbaar gebruik van, Figo verkende liever het voor hem vreemde huis. Ze gedroegen zich als absolute engeltjes, en hadden erg veel interesse voor de kat des huizes, en voor het babietjes uiteraard. Galgo’s en kinderen, het is een prefekte combinatie…
Ook op kerstavond en kerstdag waren ze van de partij. Op het kerstfeest waren tien mensen, en vier honden. Leven genoeg in huis dus. Maar alle honden kennen elkaar ondertussen, en kunnen goed met elkaar overweg. Een kleine snauw daar gelaten, verliep de dag probleemloos. En de grote wandeling door de winterse velden konden ze allemaal appreciëren. Enkel tijdens het botje-knagen voelden sommigen zich een beetje ongemakkelijk, en deed een hond een poging een botje te stelen van een andere.

2 gedachten over “Dogs included

  1. Wat een zalige dieren he! Idd, ideaal voor baby’s en poezen, hehe. Ik ben helemaal hoteldebotel op hen!!

    Like

  2. Onze twee galgo’s gaan altijd mee op vakantie. Vorig jaar zijn we naar Oostenrijk geweest wat een enorm leuke vakantie is geweest. We hebben heel veel leuke mensen ontmoet die ons veel vragen hebben gesteld over onze twee schatten.
    Dit jaar gaan we met onze galgo’s richting Denemarken waar we een vakantiewoning hebben gehuurd met een grote omheinde tuin. Wat zullen deze twee schoonheden zich kunnen uitleven.

    Groeten ,

    Like

Reacties zijn gesloten.