Uitbreiding in de galgo-clan?

Ik heb een uurtje geleden een adoptieaanvraag doorgemaild. Spannend!!!! Nu is het dus bang afwachten of de uitgekozen galgo nog beschikbaar is…
Het is niet voor mij hoor. Ik zou drie galgo’s nog zien zitten, maar mijn wederhelft heeft daar een licht andere mening over. Dus heb ik mijn peilen op mijn ouders gericht!
Mijn pa spreekt al maanden over het adopteren van een Spaanse windhond, en twee weken geleden heb ik de boel wat in een stroomversnelling gebracht door hem foto’s voor te schotelen door honden die ter adoptie stonden. Na een avond discussiëren heeft mijn ma, die enkele praktische bezwaren had, dan gebeld, maar de bloedmooie reu Tuareg bleek al aan een ander gezin beloofd.

Gisteren stonden er echter weer nieuwe honden op de site van Greyhounds in Nood en dus heb ik naar mijn ouders gebeld om te horen of ze interesse hadden. Ja dus. Gisterenavond heb ik hen dan weer een selectie laten zien, en ze hebben een teefje uitgekozen, Lisa. Nu ben ik dus aan het afwachten, en ik ben al bijna even nerveus dan toen het over mijn eigen honden ging…

5 gedachten over “Uitbreiding in de galgo-clan?

 1. Ik duim mee voor jou, je ouders en Lisa de hond! Hopelijk weet je snel meer! Ben jij ook zo iemand die steeds nieuwe stakkerds wil in huis nemen? Ik ook, mijn man wordt gek van mijn dierenliefde en hardnekkigheid als het aankomt op mijn zin te krijgen 🙂

  Like

 2. heb je al nieuws van je ouders? Hebben ze een besluit genomen?
  Aan mij werd de vraag ook reeds gesteld of en wanneer ik een ander hondje zou willen adopteren. Maar het is nog te vroeg, we zijn er zelf nog niet uit. Beau zit nog teveel in ons geheugen…misschien later… Ik wens je ouders in elk geval veel geluk met Lisa.
  Groetjes,
  Linda en Jalta

  Like

 3. Owww, spannend! Ik heb namelijk net even gekeken op de GinB-site en zag dat Lisa geadopteerd is. Door jouw ouders?

  Lisa ziet er vreselijk lief uit. Zoals heel veel Galgo’s op de site van GinB. Die hondjes zijn altijd heel snel geadopteerd ..

  [ik hou mijn weblog weer een beetje bij, maar alleen updates van foto’s]

  Veel succes! Kan me voorstellen dat het bij jou gaat kriebelen als was het een eigen hond. Ik zou dolgraag meer honden zien in mijn omgeving!

  Like

 4. Josie, gefeliciteerd met die reservering. Lisa is prachtig!
  Zo’n adoptiedag meemaken lijkt me enorm leuk! En ook heel verleidelijk … bij GinB hebben ze vaak erg leuke hondjes.
  Jammer dat maart nog zo heel ver weg is .. [tegen die tijd ga ik het allemaal volgen!]

  Ik dacht dat je op Flickr moest betalen. Toch eens over denken want ik vind Flickr geweldig!
  [en ik had jouw account daar al gevonden]

  Like

Reacties zijn gesloten.