Lisa 1 maand in België

Gisteren was Lisa al 1 maand bij mijn ouders. Helaas werd die verjaardag een beetje in mineur gevierd… Waar men bij de adoptie had gezegd dat de draadjes van de sterilisatie vanzelf zouden vertreken, waren mijn ouders er na een maand achtergekomen dat het helemaal niet om draadjes ging, maar om haakjes. Die dus verwijderd moesten worden, en nog best snel ook, eer ze vast zouden groeien.
Mijn pa dus gisterenenavond naar de dierenarts. De meeste haakjes gingen er nog vlot uit, maar eentje was zéér slecht geplaatst en ze hebben met drie man moeten trekken en sleuren om dat eruit te krijgen, zeer pijnlijk voor de arme Lisa, die al geen vertrouwen heeft in mensen. Die avond was ze dus opvallend stiller dan anders. Normaal trippelt ze de ganse dag en avond door het huis, maar gisterenavond veroerde ze geen vin…

Gelukkig was het vandaag blijkbaar alweer allemaal vergeten. Galgo Rayo is op bezoek gekomen, en naar het schijnt (want ik zat op mijn werk) hebben de 4 galgo’s gespeeld dat het een streling voor het oog was. Zelfs Luca, de mandhond bij uitstek, moet meegespeeld hebben. Super!

Advertenties

5 gedachten over “Lisa 1 maand in België

 1. allez op die manier zal lisa hopelijk een stuk losser komen 😉 figo en luca zullen haar wel duidelijk maken dat ze niets van jullie rare wezens te vrezen heeft 🙂

  Like

 2. diep van binnen weet ze vast wel dat het geworstel niet om haar te doen was maar om het haakje. Arme Lisa, maar ze is het vast weer zo vergeten

  Like

 3. Joepiedepoepie!! Lisa al 1 maand hier!
  Jammer van de haakjes, gatvrr zeg, zal idd wel pijn gedaan hebben ocharme. Dat het gevecht met de haakjes maar snel vergeten is. Een dikke knuffel voor Lisa.
  En bezoek voor Figo en Luca, zo tof!! Joepie, tis lenteweer, spring met uw 4 poten tegelijk omhoog allemaal!

  Like

 4. Ocharme Lisa, dat zal idd wel pijn hebben gedaan. Onze hond die in de verste verte een schrik heeft van mensen, bekijkt ons al vies als de dierenarts ‘m pijn heeft gedaan (wat gelukkig niet vaak voorkomt). Gelukkig dat ze vandaag alweer in orde is.

  Like

 5. Oh wat heb jij schatjes !! Ja, ja ik kan het me voorstellen dat Lisa geen vertrouwen meer heeft in mensen, maar met heel veel geduld bereikt men veel in het leven hé.

  Vertroetel ze maar extra.

  Vele groetjes van al onze woefers en miauwers.

  Ook te bewonderen op onze andere site :

  http://blog.seniorennet.be/catsanddogs/

  Like

Reacties zijn gesloten.