Drie galgo’s, drie zeer verschillende karakters

Lisa is goed geïntegreerd aan het raken in de familale ‘roedel’. Sinds een week is ze ook iets minder schuchter naar mij toe. Ze zal nog wel makkelijk weglopen, maar laat zich toch ook al iets vaker aaien.
Bij mijn ouders is ze volledig aan het loskomen. Met alle gevolgen van dien. Als enige van de drie windhonden blaft ze regelmatig. Ze blaft naar andere honden, ze blaft als er mensen het huis inkomen, ze blaft als ze speelt,… Ze durft zelfs al eens grommen. Dat wordt dus een apart karaktertje…
Luca, die gromt geregeld op Lisa. Luca staat op respect; haar mand is enkel van haar, en wanneer ze daarin ligt te slapen moeten de andere honden de nodige afstand bewaren.
Figo en Lisa, dan zijn dan weer twee handen op een buik. Die trekken de godganse dag samen op. Bovendien lijken ze uiterlijk ook een beetje op elkaar, wat het geheel een grappig uitzicht geeft.
Van de week hebben die twee zo hevig gespeeld, dat ze een half uur platte rust hebben moeten nemen om weer op adem te komen…

DSC00393_web

Foto: Figo en Luca genieten van de zon terwijl de baasjes het huis poetsen

Advertenties

3 gedachten over “Drie galgo’s, drie zeer verschillende karakters

 1. Ze lijken me erg erg zacht…
  Mag ik vragen waar je die vond?

  Liefs

  ps: het fenomeen ‘werk maar, ik slaap wel’ ken ik jammergenoeg ook… In plaats van dan mee te helpen en de rommel van de grond te halen…

  Like

 2. wel, het zijn dezelfde, maar ze komen van een verschillende plek. Dat van Luca was een kerstcadeau van mijn ouders, en dat komt van een kleine dierenspeciaalzaak in Limburg. En we hebben dan voor Figo hetzelfde gekocht in de ZooMart hier in de buurt. Ze zijn gevuld met berkenschors, en ze zijn idd wel tof. Dat zijn dus hun bedden, normaal liggen ze daar enkel ’s nachts op.

  Like

 3. Dat is hier hetzelfde: 5 fretten met 5 verschillende karakters. De 2 witte lijken uiterlijk erg op elkaar en de 2 wildkleurige ook, maar toch kun je ze gemakkelijk uit elkaar houden door hun gedrag.

  Like

Reacties zijn gesloten.