Halloweenwandeling ten voordele van Greyhounds In Nood Belgium

Zondag gaan Luca en Figo op uitstap. Ze hebben rendez-vous met meer dan honderd andere Spaanse windhonden op de Halloween-wandeling van Greyhounds in Nood in Jodoigne.
Eerst lekker eten (pompoensoep en chili con of sin carne) en dan zes kilometertjes wandelen samen met mijn ouders en hun galga Lisa en nog een hele hoop andere windhonden.

Het zal, zoals altijd, wel weer fijn worden. Zo’n immense groep langpotertjes samen zien is altijd indrukwekkend. Alleen spijtig dat er nooit een losloopweide voorzien is, zodat ze eens echt kunnen ravotten. Want daarzonder blijft de pret natuurlijk beperkt tot eens snuffelen aan de leiband…

Meer info bij Greyhounds In Nood.

2 gedachten over “Halloweenwandeling ten voordele van Greyhounds In Nood Belgium

  1. Het was weer een fijne wandeling hé, en het eten was lekker, we hebben er allemaal van gesmuld! Inderdaad jammer van die weide, dat zou ik ook zo graag eens zien, al die langpoters samen ravotten..moet mooi zijn..

    Like

  2. Jaja, ons Tigra das inderdaad een hevige hoor, tis meer een berggeit me momenten! Als ze een verhoogje ziet dan moet en zal ze erop springen! Heb de pannekoeken niet geprobeerd, chance dus =)

    Like

Reacties zijn gesloten.