Luukje naar de dierenarts

Mijn pa is op dit moment met Luca naar de dierenarts. Zondagochtend heeft ze ons wakker gepiept, bleek ze dringend buiten te moeten, en was er bloed bij haar pipi. Ook later op de dag bleek dat nog het geval te zijn.
Eerder had ze ons donderdagnacht ook al wakker gemaakt, en toen moest ze dringend en veel plassen, maar de rest van de dag en de dagen nadien verliep alles weer compleet normaal.

Ik ben ongerust over mijn lief hondje. Ik hoop maar dat het een banale ontsteking is, iets makkelijk te genezen met wat pillen, en niets ernstigs…

UPDATE: 14u: Luukje heeft een spuit gekregen + medicatie voor negen dagen. Dat zou alles moeten oplossen. Het zou waarschijnlijk effectief een blaasontsteking zijn. Is over negen dagen toch niet alles genezen, wordt het opnieuw naar de dokter. Maar ik hoop van niet…

Advertenties

4 gedachten over “Luukje naar de dierenarts

  1. Woody had ook veel last van blaasontstekingen, bij hem kwam dat natuurlijk van de chemo. Daarom ben ik hem, op aanraden van zijn DA, cranberrie-capsules beginnen geven. Helemaal niet goedkoop, maar hij voelde zich er veel beter mee en de ontstekingen bleven langer weg.

    Like

  2. Das minder. Vrouwtje is ook altijd enorm bezorgd als één van ons zich niet goed voelen. Als het een blaasonsteking is, is het te hopen dat het goed geneest met die medicatie. Alvast beterschap aan de zieke.
    Pootje

    Like

Reacties zijn gesloten.