Luca

Gisterenavond had ik de indruk dat er geen bloed meer bij Luca’s urine zat, afwachten wat het verslag van mijn ouders van vandaag is. Gisteren kon ze in elk geval nog niet wandelen, het beestje had toch duidelijk nog ergens last van.

Dierenartsen zijn trouwens duur, maar dat wisten jullie vast al. 54€ voor een consultatie, een inspuiting en negen tabletjes antibiotica. We kunnen dat nu wel betalen, en onze meid is het dubbel en dik waard, dus da’s geen thema, maar toch, ik vraag me af hoe minder begoede mensen zoiets soms klaren.

Enfin, hopelijk is er sebiet na het werk dus goed nieuws, want ik kan er echt niet tegen om mijn beestje ziek te moeten zien!

5 gedachten over “Luca

 1. DA zijn ongeloofelijk duur,de allergie van Cato heeft ons al erg veel gekost en we zijn er van belange nog niet
  Maar gelukkig bestaan ze en worden onze dieren prima verzorgd

  Like

 2. Wat heeft Lucatje eigenlijk?
  Een blaasontsteking? Dan zou de pijn toch op een dagje over moeten zijn, naar mijn eigen ervaring…

  Like

 3. Blijf duimen dat het snel over is. Maar het morgen nog niet beter is zou ik toch terug gaan. Ik weet na 2 dagen medicatie bij mezelf geen pijnen meer.
  Ja, klopt. Ik ken reeds mensen die geen geld meer hebben voor de dierenarts. Wij hebben een klein clubje gemaakt met enkele grote vrienden die nu inspringen als het nodig is. Erg is dat.

  Like

 4. Wij duimen hier allemaal mee dat Luca goed geneest.
  En dierenartsen zijn inderdaad vreselijk duur. Daar weten mijn baasjes alles van. Wij zijn hier met 4 beestjes die alle vier al een dokter hebben nodig gehad, soms zelfs tegelijkertijd. Om van operaties nog maar te zwijgen.
  Hopelijk doet ze het goed.
  Pootje

  Like

 5. Toen Woody een wekelijkse chemo behandeling nodig had, heeft onze dierenarts de prijs van het consult verlaagt ! Tof van haar ! Maar desondanks wil vrouwtje niet weten hoeveel 3 jaar chemo voor ons Woodje gekost heeft, ze heeft het met plezier betaald !

  Like

Reacties zijn gesloten.