vakantie

We vertrekken morgen in alle vroegte op reis naar Frankrijk, helaas zonder honden. We gaan naar mijn schoonouders, en in het huis dat ze huren zijn maximaal twee honden toegelaten. En aangezien hun hond al meegaat, wij er twee hebben, en we niet de ene willen meenemen en de andere achterlaten, zijn onze beide schatjes al sinds donderdagochtend ‘op vakantie’ bij mijn ouders.
Zo vroeg, omdat we donderdagavond na het werk al alle koffers moesten pakken aangezien ik vandaag een late dienst heb en het niet zie zitten om na 21u nog alles moeten inpakken, en daarna nog naar de andere kant van Vlaanderen rijden om de hondjes weg te brengen…

Maar ik mis ze al enorm. Niets zo leeg en zielig als een huis waar de honden niet thuis zijn; die lege manden, de onaangeroerde drinkbak, geen begroeting als je thuiskomt van het werk, geen natte neus in je gezicht als je ’s morgens wakker wordt, enkel stilte in huis. Ik haat het!!!

3 gedachten over “vakantie

  1. Mijn baasjes zijn ook al eens op verlof geweest zonder mij. Maar ik kon toen thuis blijven en de bomma bleef toen bij mij. Maar zo alleen thuis zitten zonder diertjes. Da zou mijn vrouwtje ook niet willen.
    Heb maar veel plezier op verlof, dan zie je ze snel terug.
    Pootjes en prettige vakantie

    Like

Reacties zijn gesloten.