Figo mank

Vandaag late dienst, moet tussen nu en een half uur met de honden gaan wandelen (aangezien we geen tuin hebben en de ochtendplas eruit moet) en dan me klaar maken, naar het station en richting Brussel. Is het vijf minuten geleden toch niet beginnen stortregenen zeker…? De honden hàten regen, Luca weigert meestal ook maar iets te doen buiten als het een beetje regent, en zo laat ze mij en Figo dan soms een half uur achter haar aan sjokken eer er een druppel plas uitkomt… Op de koop toe is mijn wederhelft deze morgen met al mijn gesloten schoenen in de auto naar Brussel gereden (don’t ask) en kan ik enkel open sandaaltjes dragen of afgedragen doc martens die water lekken. Deze dag kondigt zich bijzonder prettig aan…

Ik maak me ook zorgen. Gisterenmorgen opgestaan, en plots was Figo mank. Aan zijn rechter voorpoot. En het verontrustende is, ik zie de reden niet. Geen wonde, hij heeft kort daarvoor niet zitten crossen met een andere hond, hij heeft nergens tegenaan gelopen dat ik weet. Ik ben er echt niet gerust in. Vandaag opgestaan, en de situatie is onveranderd. Bijna onzichtbaar in stap, maar vrij hard manken in draf, en harder lopen dan dat doet hij helemaal niet. En zo zielig dat hij loopt, hij wijkt geen seconde van mijn zijde… Niet leuk!

Advertenties

7 gedachten over “Figo mank

 1. heykes daar, kwam es ff piepen

  kome jullie een leuke dag wense, mare is zo nat buite hé pffff gistere was het anders amai se, nu wij binne moete blijve 😦 en hoe gaat het dare? ooke zo natjes buite…
  dan mare vele slape zekers pfff dat mare vlug beter wordt buite want mis het frisse gras zenne!veel beterschap ane figo zenne!

  pootje prins & likie gizmoke

  Like

 2. Hopelijk komt alles snel in orde met het pootje !!! zal ik jullie een geheimpje vertellen … oma en opa gaan eens “onderzoeken” of zij een galgotje kunnen/willen adopteren .. vandaag hun eerste kennismaking … ergens in aalter of zo … wij kijken in ieder geval uit naar onze nieuwe “tante” !!

  Like

Reacties zijn gesloten.