No more stinky galgo!

Kwart voor zeven was het toen mijn pa terug was van de dierenarts met Figo, ik was al serieus ongerust geworden dat het zo lang duurde. Maar alles is goed, hij is superbraaf geweest, heeft zelfs gepiept toen hij wakker werd uit de verdoving om te laten weten dat hij een plas moest gaan doen, de dierenarts had geen klachten over onze grote pantoffelheld.

Het verdict? De tanden zijn schoon, de vieze adem is weg, alleen de tandvleesontsteking is er nog en daarvoor moet Figo nog een tijdje antibiotica nemen. Hij heeft door die ontsteking ook nog altijd moeite met hard eten zoals hondebrokken en knaagbotjes, maar hopelijk gaat dat dus nog verbeteren.

Hij was helemaal van de wereld toen mijn pa er donderdagavond mee thuiskwam, hij stond in de keuken verdwaasd voor zich uit te staren, bewoog niet, keek naar niemand, heel on-Figo. Het was dan ook met een héél klein hartje dat ik hem in de goede zorgen van mijn ouders achterliet en op lang weekend vertrok. Maar gelukkig kwam vrijdagavond al het nieuws dat hij weer bijna volledig de oude was. Donderdagavond heeft hij niet anders gedaan dan geslapen…

Ik ben blij dat het achter de rug is. Bedankt nog voor de steun en de handige tips trouwens!

2 gedachten over “No more stinky galgo!

Reacties zijn gesloten.